ANKARA / SİNCAN - Ali Aktürk Özel Eğitim Uygulama Merkezi I. Kademe

Eyl

Okulumuza 29 Haziran 2016 tarihinde Okul Müdürü olarak atanan Sayın Ünsel TAŞDEMİR´e yeni görevinde başarılar dileriz.

Ara

Okulumuzun 1. ve 2. Kademeleri 16Aralık Çarşamba Günü saat 10:00 da ; 3. Kademesi ise 17 Aralık Perşembe Günü saat 10:00 da yemekhane salonunda etkinliklerini gerçekleştirecektir.

Ara

16 Aralık 2015 tarihinden itibaren okulumuzun çok amaçlı salonunda Bowling Turnuvası başlayacak ve dönem sonuna kadar devam edecektir. Bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Okulumuz 4-A sınıfı öğrencilerinden Kemal ALTIN ebediyete intikal etmiştir. Okul idaresi ve tüm personel olarak öğrencimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, geride kalan ailesine ve yakınlarına başsağlığı, sabır ve selamet dileriz.

Kas

Atatürk´ü anma günü etkinliklerimiz 10 Kasım 2015 tarihinde 09:05 Saygı Duruşunu takiben saat 10:00 da okulumuzun tören salonunda yapılacaktır.

May

Okulumuzun 3.Kademe öğrencilerinin katıldığı “Futbol Turnuvası 2015” etkinliği tüm hızıyla devam ediyor.

19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını;

19 Mayıs 2015 Salı Günü okulumuzun Konferans salonunda yapılacak etkinliklerle,

kutlayacağız.

May

Okulumuzun serasında, annelerimiz için öğrencilerimizin kendi elleriyle büyüttükleri çiçekler “Anneler Günü Hediyesi” olarak velilerimize gönderildi.

May

02 Haziran 2014 Pazartesi günü saat 10:00´da okulumuzda düzenleyeceğimiz "Yıl Sonu Etkinliği-Kermes-Sergi" programımıza herkes davetlidir.

Ara

04.12.2013 Çarşamba günü saat 12:30-13:00 arasında BT Rehber Öğretmeni tarafından BT Sınıfında "Bilinçli ve Güvenli İnternet Kullanımı" konulu seminer yapılacaktır. Tüm öğretmenlerimizin bilgisine.

Kas

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenimizin  çalışmalarıyla okulumuzda bilişim panosu oluşturuldu.

Kas

10 Kasımda Büyük Önder ATATÜRK´ü Saygıyla ve Özlemle anıyoruz.