ANKARA / SİNCAN - Ali Aktürk Özel Eğitim Uygulama Merkezi I. Kademe

Eyl

Okulumuza 29 Haziran 2016 tarihinde Okul Müdürü olarak atanan Sayın Ünsel TAŞDEMİR´e yeni görevinde başarılar dileriz.

Ara

Okulumuzun 1. ve 2. Kademeleri 16Aralık Çarşamba Günü saat 10:00 da ; 3. Kademesi ise 17 Aralık Perşembe Günü saat 10:00 da yemekhane salonunda etkinliklerini gerçekleştirecektir.

Ara

16 Aralık 2015 tarihinden itibaren okulumuzun çok amaçlı salonunda Bowling Turnuvası başlayacak ve dönem sonuna kadar devam edecektir. Bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Okulumuz 4-A sınıfı öğrencilerinden Kemal ALTIN ebediyete intikal etmiştir. Okul idaresi ve tüm personel olarak öğrencimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, geride kalan ailesine ve yakınlarına başsağlığı, sabır ve selamet dileriz.

Kas

Atatürk´ü anma günü etkinliklerimiz 10 Kasım 2015 tarihinde 09:05 Saygı Duruşunu takiben saat 10:00 da okulumuzun tören salonunda yapılacaktır.

May

Okulumuzun 3.Kademe öğrencilerinin katıldığı “Futbol Turnuvası 2015” etkinliği tüm hızıyla devam ediyor.

19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını;

19 Mayıs 2015 Salı Günü okulumuzun Konferans salonunda yapılacak etkinliklerle,

kutlayacağız.

May

Okulumuzun serasında, annelerimiz için öğrencilerimizin kendi elleriyle büyüttükleri çiçekler “Anneler Günü Hediyesi” olarak velilerimize gönderildi.