ANKARA / SİNCAN - Ali Aktürk Özel Eğitim Uygulama Merkezi I. Kademe

Ara

Okulumuz öğrencileri 3 Aralık 2017 Dünya Engelliler gününde Özel Olimpiyatlar Türkiye ve Bilkent Üniversitesi tarafından düzenlenen etkinliklere iştirak etmişlerdir. Etkinliklerde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzun tören salonunda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Müsameresi düzenlenmiştir. Okulumuza misafir olarak gelip etkinliklerimize ortak olan İbn-i Sina Lisesi Öğrenci ve Öğretmenlerine çok teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzun Tören Salonunda Öğretmenler Günü Programı öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmen ve çalışanlarımızın katılımıyla 24 Kasım 2017 Cuma Günü düzenlenmiştir. Tüm Öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

10 Kasım 2017 Cuma sabahı okulumuzun tören alanında saat 09:05 te saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra programımız 10:00 da okulumuzun tören salonunda; öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin iştirakiyle devam etmiştir.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını  I. II. III. ve Anasınıfı A-B öğrencilerimizin katılımı; velilerimizin katılımı; öğretmen, idare ve diğer çalışanlarımızın katılımıyla çeşitli etkinliklerle okulumuzun tören salonunda kutladık.

Ekm

Okul Aile Birliği 22. Olağan Genel Kurul Toplantısı ve 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı I. Dönem Veli Toplantısı 04 Ekim 2017 Çarşamba günü okulumuzun çok amaçlı salonunda gerçekleştirilmiştir.

Eyl

Okulumuzun tören salonunda 22 Eylül 2017 Cuma günü 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİMİZİ ANMA PROGRAMI öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmişitir. Tüm Şehitlerimizin Ruhu Şad olsun.

Eyl

Okulumuzun toplantı salonunda 2017-2018 Eğitim-Öğretim Açılış Töreni; öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin katılımı ile 18 Eylül 2017 Pazartesi günü gerçekleştirilmiştir.

Yeni Eğitim-Öğretim Yılı hayırlı olsun.

Eyl

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı öğretmenler kurulu toplantısı okulumuzun toplantı salonunda 5 Eylül´de yapılmıştır.

Ayrıca güncellenen müfredatla ilgili bilgilendirme yapılmıştır.

Öğrencilerimize, velilerimize ve tüm personelimize güzel bir dönem geçirmelerini dileriz.

May

4,8 ve 12 sınıflarımızın mezuniyet coşkusu görülmeye değerdi.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası

May

Okulumuz Öğrencileri Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığında Engelliler Haftası Etkinliklerinde