ANKARA / SİNCAN - Ali Aktürk Özel Eğitim Uygulama Merkezi I. Kademe

Eyl

Okulumuzun tören salonunda 22 Eylül 2017 Cuma günü 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİMİZİ ANMA PROGRAMI öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmişitir. Tüm Şehitlerimizin Ruhu Şad olsun.

Eyl

Okulumuzun toplantı salonunda 2017-2018 Eğitim-Öğretim Açılış Töreni; öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin katılımı ile 18 Eylül 2017 Pazartesi günü gerçekleştirilmiştir.

Yeni Eğitim-Öğretim Yılı hayırlı olsun.

Eyl

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı öğretmenler kurulu toplantısı okulumuzun toplantı salonunda 5 Eylül´de yapılmıştır.

Ayrıca güncellenen müfredatla ilgili bilgilendirme yapılmıştır.

Öğrencilerimize, velilerimize ve tüm personelimize güzel bir dönem geçirmelerini dileriz.

May

4,8 ve 12 sınıflarımızın mezuniyet coşkusu görülmeye değerdi.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası

May

Okulumuz Öğrencileri Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığında Engelliler Haftası Etkinliklerinde

Nis

Erasmus+ Projemizin Avrupa ayağında...

Nis

Arif Bulat Hocamız emekli oldu.

Nis

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok’un eşi Gülhan Altınok Hanımefendi okulumuzu ziyaret etti.

Nis

12 Mart Çanakkale Zaferini coşku ile kutladık.